Bij Discus Fauna Plaza kunt u sinds kort profiteren van een eigen dierenarts in de winkel. In samenwerking met Dierenkliniek Midden-Nederland zijn wij in staat u te voorzien van het beste advies voor de gezondheid van uw huisdier. Via het contactformulier kunt u een afspraak maken met onze dierenarts. Of bel naar 0346 725 998

MZ-16181 Dierenarts Fauna Plaza_foto 3

 

Vanaf 16 juni 2014 heeft Discus Fauna Plaza in Oudewater er een extra service bij. Vanaf nu kunnen huisdierbezitters ook terecht in de winkel voor een bezoek aan de eigen dierenarts. In samenwerking met Dierenkliniek Midden Nederland wil de dier(en)speciaalzaak uit Oudewater dierenbezitters in de regio in staat stellen om op een laagdrempelige manier met het dier langs te komen voor controle of bij problemen. Het eerste inloopspreekuur was een daverend succes. Vele huisdierbezitters kwamen profiteren van de extra service bij de dierenspeciaalzaak in Oudewater.
Discus Fauna Plaza staat in Oudewater en omstreken bekend om de goede service en de juiste kennis op het gebied van dier, tuin, agro en werkkleding. Door deze extra service aan te bieden wil de winkel op het gebied van service en kennis zoveel mogelijk betekenen voor de huisdierbezitter.
‘’De dierenarts in de winkel past helemaal in de gedachte van kennis, keuze en gemak; alles onder één dak.’’, aldus bedrijfsleider Jurriaan Kogelman. ‘’Huisdierbezitters kunnen vanaf nu niet alleen terecht voor het juiste advies op het gebied van vacht en voeding, maar ook voor professionele behandelingen door een echte dierenarts tegen scherpe tarieven.’’
Ook dierenarts Dominique Morsink is erg enthousiast over de samenwerking met Fauna Plaza. ‘’De drempel naar de dierenarts wordt voor de huisdierbezitter steeds groter. Binnen ons vakgebied merken we dat veel mensen pas naar de dierenarts gaan als er daadwerkelijk iets met het dier aan de hand is. Door in de winkel aanwezig te zijn kunnen wij voor deze huisdierbezitters de drempel verlagen en het dier al in een vroeg stadium een gezondheidscheck aanbieden en hierdoor mogelijke complicaties voorkomen. Door er op tijd bij te zijn kunt u veel besparen op dierenartskosten’’, aldus de ervaren dierenarts. ‘’De werknemers bij Discus Fauna Plaza beschikken al over veel kennis op het gebied van dierverzorging en doordat we deze kennis kunnen bundelen zijn we in staat het beste advies te geven voor uw dier.
De dierenarts is op afspraak aanwezig in de winkel om u en uw huisdier te helpen bij de meest uiteenlopende problemen.

http://www.dierenkliniekmiddennederland.nl/