Maak kennis met ons deskundig team

dsc00401


Met ons team staan wij altijd paraat voor advies op het gebied van dier, tuin, agro en werkkleding. Met ons deskundig team zijn wij altijd in staat de klant te voorzien van het juiste advies. Graag stellen wij ons team aan u voor:

Jurriaan Kogelman:

Opgegroeid in Haastrecht met een familie en vriendenkring uit veehandel.Lagere school te Haastrecht doorlopen met het idee dierenarts te worden. Na de Mavo doorgestroomd naar de Middelbare Landbouwschool om hierna  door te gaan studeren aan de Hoge Landbouwschool. Eerst even militaire dienst gevolgd bij het Korps Commandotroepen te Roosendaal. Hierna toch gaan werken bij Arie Blok Diervoeders te Woerden van Menger/Perser opgewerkt tot Productiechef. Ondertussen getrouwd en gaan wonen in Haastrecht. In 2004 kreeg ik de kans mijn droom te verwezenlijken, een agro gerelateerde winkel voor (hobby) boer ,burgers en buitenlui. Dit gaat nu dus alweer het 13e jaar in. Inmiddels 4 kinderen en een zeer grote klantenkring rijker.
Hobby’s: Skeeleren in de zomermaanden, biljarten en schaatsen in de wintermaanden.
Dieren: Kleine schaapskudde en een World Rabbitcenter met Konijnen en Cavia s. Ook hebben we sinds enige jaren een leuke groentetuin met hobbykas.

Monique van Kempen:

Hoi, ik ben monique van den Ijssel./ van Kempen. Woon in Montfoort met mijn man en 2 kinderen.Sinds sept 2015 ben ik werkzaam in het super gezellige team bij fauna plaza. Mij zult u vooral vinden bij  de honden , katten en de knaagdieren afdeling. Hier voel ik me helemaal op mijn plek en help ik zoveel ik kan om alles naar uw zin te laten verlopen.

 

 

Zoë Alphenaar:

Mijn naam is Zoë en ik maak alweer een poosje deel uit van het Fauna Plaza team. Ik werk er met veel plezier en het leukste vind ik het adviseren en omgaan met mensen. Bij mij kun je vooral terecht op hond-kat-knaag en paard gebied, het is mijn hobby om daar zoveel mogelijk over te weten.

Verder ben ik ook dierenartsassistente van beroep en leer ik nog voor Kynologisch Instructeur (hondentrainer). Op deze gebieden kun je ook met vragen bij mij terecht.

Ik heb een kat genaamd Zippo, hij is nu 3 jaar en heeft echt een karakter. Het is echt een maatje, heel lief, maar ook vol met streken. Zit u er ook over te denken een kat aan te schaffen of een ander dier? Ik adviseer u er graag over!

Linda Beks:

 

 

 

 

 

Yannick Six:

 

 

 

 

 

Joanna Blankenburgh:

 

 

 

 

 

Jacco van Miltenburg: