Maak kennis met ons deskundig team


Met ons team staan wij altijd paraat voor advies op het gebied van dier, tuin, agro en werkkleding. Met ons deskundig team zijn wij altijd in staat de klant te voorzien van het juiste advies. Graag stellen wij ons team aan u voor:

Jurriaan Kogelman:

Opgegroeid in Haastrecht met een familie en vriendenkring uit veehandel. Lagere school te Haastrecht doorlopen met het idee dierenarts te worden. Na de Mavo doorgestroomd naar de Middelbare Landbouwschool om hierna  door te gaan studeren aan de Hoge Landbouwschool. Eerst even militaire dienst gevolgd bij het Korps Commandotroepen te Roosendaal. Hierna toch gaan werken bij Arie Blok Diervoeders te Woerden van Menger/Perser opgewerkt tot Productiechef. Ondertussen getrouwd en gaan wonen in Haastrecht. In 2004 kreeg ik de kans mijn droom te verwezenlijken, een agro -gerelateerde winkel voor (hobby)boer, burgers en buitenlui. Dit gaat nu dus alweer het 14e jaar in. Inmiddels 4 kinderen en een zeer grote klantenkring rijker.
Hobby’s: Skeeleren in de zomermaanden, biljarten en schaatsen in de wintermaanden.
Dieren: Kleine schaapskudde en een World Rabbitcenter met Konijnen en Cavia’s. Ook hebben we sinds enige jaren een leuke groentetuin met hobbykas.

Monique van Kempen:

Hoi, ik ben Monique van den Ijssel./ van Kempen. Woon in Montfoort met mijn man en 2 kinderen.Sinds sept 2015 ben ik werkzaam in het super gezellige team bij fauna plaza. Mij zult u vooral vinden bij  de honden , katten en de knaagdieren afdeling. Hier voel ik me helemaal op mijn plek en help ik zoveel ik kan om alles naar uw zin te laten verlopen.

Karolien Both:

Karolien is vanaf juli 2019 actief bij Discus Fauna Plaza. Met de kraamzorg als achtergrond waren de werkzaamheden in de winkel nieuw voor haar. Met haar passie voor dieren is Karolien inmiddels een echte allrounder en een gezellige verschijning op de werkvloer.

Nikki Kuijer: